Praktisch

RESIDENTIE FREDERIC BLANKENBERGE

GENIETEN VAN EEN ONBEZORGD VERBLIJF


Verhuurperiodes


Het appartement wordt per week verhuurd (*). De huurperiode begint zaterdagmiddag om 13.30 uur en eindigt zaterdagvoormiddag 12 uur wanneer de eindschoonmaak door de huurder wordt gedaan. Wanneer de eindschoonmaak door de verhuurder dient te worden gedaan, eindigt de huurperiode zaterdagvoormiddag om 10 uur. Wanneer het mogelijk is, wordt van deze regeling afgeweken in onderlinge afspraak.


Reservatie


Bij reservatie dient binnen de week een waarborg betaald te worden van € 200 op rekening nummer IBAN: BE24 9793 9927 4738, BIC: ARSPBE22. De reservatie van een huurperiode wordt pas definitief na betaling van deze waarborg. Het huurbedrag dient ten laatste 14 dagen voor het begin van de huurperiode betaald te zijn.


Het bedrag van de waarborg zal ten laatste 1 maand na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden aan de huurder na aftrek van de kosten van het verbruik van elektriciteit, gas, water en eventuele andere kosten zoals de eindschoonmaak, de overdekte parkeerplaats of schade.   


 

Verbruik


Elektriciteit, gas- en waterverbruik worden volgens telleropname aangerekend aan de prijs die door de nutsmaatschappijen aan de verhuurder aangerekend worden.

 


Eindschoonmaak


De eindschoonmaak dient op het einde van het verblijf grondig te gebeuren door de huurder. Indien gewenst kan op aanvraag de eindschoonmaak door de verhuurder worden gedaan aan een prijs van € 75. Indien de eindschoonmaak niet naar wens werd gedaan zal minstens eenzelfde bedrag van het voorschot worden ingehouden.Inventaris


De inventaris bevindt zich in het appartement en dient gecontroleerd te worden bij aankomst. Eventuele afwijkingen dienen onmiddellijk te worden gemeld aan de verhuurder.


Bed- en badlinnen


Bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen dienen zelf meegebracht te worden tenzij je verkiest om gebruik te maken van het lakenpakket (€ 7,50 p.p.) en/of het badlinnen (€ 2,50 p.p.). Je kan dit in je boekingsformulier in de opmerkingen aangeven.


 

Varia


  • Ontvangst en terugbezorging van de sleutels gebeurt in samenspraak met de verhuurder ;   
  • De huurder dient zich te houden aan het reglement van inwendige orde. Dit reglement bevindt zich in het appartement ;
  • De parkeerplaats (gelegen op 200 meter in de P. Benoitstraat 14-16) is in de vakantieperiodes (krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie) inbegrepen in de huurprijs. Ook tijdens het Onze-Heer-Hemelvaartweekend en Pinksteren is dit het geval. Buiten deze vakantieperiodes is de garage ter beschikking tegen een kleine meerprijs. Ter info: het hele jaar door is er betalend parkeren in Blankenberge.
  • In het appartement mag niet gerookt worden gelet op brandveiligheid ;
  • Huisdieren zijn niet toegelaten om hygiënische redenen ;
  • Het appartement of de garage mag niet onderverhuurd worden ; 
  • Jongerengroepen zijn niet toegelaten ;
  • (*) Weekendverhuur (vr-zo, 2 nachten): seizoensgebonden en voor wie het appartement reeds een week huurde (199 euro + 100 euro waarborg). Uitzonderingen hierop worden vooraf besproken.